Mozgás- és Képességfejlesztő Központ – „Gyerekeknek, a kudarcmentes, sikeres iskolai és felnőtt évekért”

Reflextorna fej

A Reflextorna 2,5 -10 éves korú gyermekeknek segít abban, hogy felnőttként teljes, önbizalommal teli, sikeres életet élhessenek!

Gyakori tévhit, hogy a gyermek tanulása, az élethez szükséges képességeinek „kialakulása” az iskolába lépéssel kezdődik. Ez koránt sincs így! Már a fogantatás pillanatától, az anyaméhben eltöltött hónapokon keresztül, a születésen át, a gyermek- és iskolaévek során, egészen az életünk végéig tanulunk.

Gondolta volna, hogy a magzat – 7 hetes korától – azzal, hogy forog az édesanyja pocakjában, már fejleszti az egyensúlyérzékét? Vagy amikor csecsemőkorban a csöppség hason fekve emelgeti a buksiját, fordul hasról hátra és vissza, nézegeti a kezecskéit, vagy kúszni-mászni kezd, már a későbbi tanuláshoz elengedhetetlenül fontos képességeit csiszolgatja és fejleszti?

Az említett példákból is kitűnik, mekkora szerepe van a mozgásnak a gyermek fejlődése szempontjából. Optimális esetben a gyermek sorról-sorra veszi a fejlődési „lépcsőfokokat”, ám ha egy is kimarad, netán az a lépcsőfok nem elég stabil, vagy sérült, akkor rögtön jelentkezik a probléma.

Ezek a gondok sok esetben csak apró, pici hiányosságok, vagy viselkedési- és képességbeli tünetként jelennek meg a gyermek életében, amit sokan hajlamosak a „Majd kinövi…” megjegyzéssel elintézni. Az igazság az, hogy NEM NÖVI KI. Legfeljebb majd leplezi, kompenzálja, de a tünetekért felelős ok nem szűnik meg. Épp ezért fontos kiemelt figyelmet fordítani a gyermek képességei fejlődésének nyomon követésére.

Az időben észlelt problémák és hiányosságok jól korrigálhatóak. Méghozzá nagyon egyszerűen, játékos formában, mozgással!

A Reflextorna segítséget és megoldást tud nyújtani a tanulási- és fejlődési képességek korrigálásában

A Reflextorna célja:

 • A korai fejlesztés (Kellő időben kincset ér!)
 • A mozgásigény optimális, célirányos kielégítése
 • A képességek fejlesztése
 • A tanulási zavarok megelőzése
 • A már meglévő tanulási zavarok kezelése, leépítése
 • Önbizalomhoz és sikerélményhez juttatás

Kérjük, tegye most félre anyai/apai „elfogultságát” és olvassa át figyelmesen a foglalkozásainkról szóló ismertetőinket, győződjön meg gyermeke adott fejlettségi szintjéről (felmérés), tájékozódjon a fejlődését befolyásoló esetleges problémákról, tünetekről!

Ha szükséges, forduljon hozzánk kérdésével!

Elérhetőségeink

Reflextorna Mozgás- és Képességfejlesztő Központ

 • Budapest XI ker.
  Budafoki u 56.
 • 2330, Dunaharaszti,
  Határ út 118.
 • +36 (30) 409-4266

Adatkezelési tájékoztató

Kövess minket a Facebookon is