Reflextorna 7-10 éveseknek

Ön tényleg belenyugszik abba, hogy gyermeke rossz tanuló, vagy verekedős? Ennek nem kell így lennie! Olvasson tovább!

Minden ötödik gyermek tanulási nehézségekkel küzd. A gyermekek tanulási képességei a mozgással nagymértékben fejleszthetők. A Reflextorna az alap- és rész-képességek fejlesztését tűzte célul, a gyermekek sikeres és kudarcmentes iskolai beilleszkedése és helytállása érdekében.

Várjuk azokat a kisiskolásokat, akik:

Hogyan ismerhető fel a figyelemhiány?

Hogyan segít a Reflextorna a fenti problémákban?

Az idegrendszer éretlensége, hibás, vagy sérült működése 70%-ban felelős a tanulási nehézségek kialakulásáért. Előfordulhat, hogy a gyermek hiába rendelkezik kellő intelligenciával, az iskolában mégis alulteljesít, nehézségekkel küzd. Rosszabb esetben a gyermek „kiélezett” helyzetekben, például: felelés, dolgozatírás, „bizonyos” órák előtt, pszichoszomatikus tüneteket produkál (gyakori hasfájás, hányinger, egyéb rosszullét, szorongás). Fontos megjegyezni, hogy az idegrendszer éretlensége, alulszerveződése kortól független! Az intelligens gyermek – később felnőtt korában is – igyekszik ezeket a problémákat kompenzálni, de kellő segítség nélkül képtelen teljes mértékben megszüntetni magát a kiváltó okot. Számos felnőttnek okoz gondot a figyelemzavar, a tájékozódás, a szorongás, az emlékezet, az egyensúly zavar és még hosszasan sorolhatnánk. Ezért tartjuk rendkívül fontosnak az időben (gyermekkorban) elvégzett célirányos fejlesztést. A felmérést követő gyakorlatok során a tanulási képességek mellett, az önbizalmat és a kudarctűrő képességet is fejlesztjük. A Reflextorna foglalkozásokon testtartást javító és a lábstatikát fejlesztő gyakorlatokat is végzünk.A foglalkozások heti 2 alkalommal (45 perces órákon), 5-6 fős csoportokban zajlanak.

Nem tudja eldönteni, hogy a gyermekének szüksége van-e fejlesztésre?

 

Ne aggódjon, segítünk!

Ha a fent felsoroltak közül bármelyiket tapasztalja gyermekén, vagy csak az a szülői megérzése, hogy valami nincs rendben, jelentkezzen egy személyes állapotfelmérésre, mely során:

Az állapotfelméréssel semmit sem veszíthet, maximum a kételyeit, vagy gyermeke esetleges problémáit!

Amennyiben nem szóbeli, hanem írásos szakvéleményt is szeretne kapni, ebben is állunk rendelkezésére.