Reflextorna 2,5-4 éveseknek

"A korai fejlesztés kincset ér!"

A tanulási zavarok megelőzésben rendkívül fontos szerepet játszik az időben elkezdett korai fejlesztés. A gyermek embrió korától a mozgással „tanul”, fedezi fel önmaga körül a világot. Így szerzi első ismereteit. A Reflextorna az „első anyanyelvünkkel”, a mozgással fejleszt. Foglalkozásaink nagyban hozzájárulnak ahhoz a tudatos építkezéshez, mely felkészíti a gyermeket az iskolaérettségre, a kudarcmentes iskolai évekre és az életre.

Várjuk azokat a 2,5-4 éves kisgyermekeket, akik:

Mit fejlesztünk a reflextorna foglalkozások során?

A kicsik mintha egy játszóházba csöppennének, észre sem veszik, hogy ők most „keményen dolgoznak” és fejlesztik az értelmüket, képességeiket, beszédüket, társas kapcsolataikat. A foglalkozás nem mentes a szeretetteljes légkörtől, egyéni bánásmódtól, mondókáktól, gyermekdaloktól, örömteli játéktól. Játékos foglalkozásainkba beépítjük a testtartást javító és a talp izmainak erősítésére szolgáló gyakorlatokat, játékokat. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a foglalkozások során a gyermekeknek sikerélményük legyen, és egészséges önbizalmat szerezzenek.

Nem tudja eldönteni, hogy a gyermekének szüksége van-e fejlesztésre?

 

Ne aggódjon, segítünk!

Ha a fent felsoroltak közül bármelyiket tapasztalja gyermekén, vagy csak az a szülői megérzése, hogy valami nincs rendben, jelentkezzen egy személyes állapotfelmérésre, mely során:

Az állapotfelméréssel semmit sem veszíthet, maximum a kételyeit, vagy gyermeke esetleges problémáit!

Amennyiben nem szóbeli, hanem írásos szakvéleményt is szeretne kapni, ebben is állunk rendelkezésére.